Home Dizajn Enterijera IZLOŽBA HOME SWEET HOME _ DELTA CITY

IZLOŽBA HOME SWEET HOME _ DELTA CITY

by admin
Brz tempo savremenog načina života učinio je da zaboravimo na toplinu & mir koju nosi porodični dom. 30.novembra kroz zanimljivu postavku, predstavljen je arhitektonski koncept koji spaja arhitekturu, modu i dizajn  u okviru komercijalnog prostora glavnog atrijuma Shopping Mall-a Delta City.

Autor izložbe arhitekta Marijana Kaštelan u saradnji sa Furniture Concept Store ADEPTO predstavila je inspirativan kolaž arhitekture, autentičnih koada nameštaja uz modele haljina iz najnovijih kolecija modnih kreatora Saše Milojkovića & Verice Rakočević inspirisanih arhitektonskim formama uz prefinjene materijale, boje i detalje koje predstavljaju najnovije trendove u dizajnu enterijera za 2015. godinu.

U okviru izložbe najmladji posetioci su, u okviru dečijeg corner-a uz pomoć slikara iz PeroArtCentar osmišljali i crtali svoju sobu iz snova inspirisali su se najnovijim modelima namestaja & bebi opreme koje je predstavio shop Gradska Beba
Tim odabranih profesionalaca arhitekta, modni kreator i dizajner enterijera kroz razgovor sa posetiocima davali su savete kako da najnovije trendove uklope u svoj kućni ambijent i lični stil.

 

 

You may also like